Запрошуємо на вебінар з біології «Смак»

Головна » Головна » Запрошуємо на вебінар з біології «Смак»

Ми стикаємося зі смаком по кілька разів на день, а що ми знаємо про це відчуття?

Як працюють смакові рецептори?

Чим загрожує втрата смаку?

Чи справді наш смаковий досвід складають лише п’ять базових смаків?

Відповіді на ці запитання, а також на те, яку роль відіграв смак у розвитку людського інтелекту, який вплив робить на смак еволюція, чи правильні так звані «смакові карти мови», як був винайдений сахарин і чим загрожують штучні підсолоджувачі, дізнаєтеся на нашому заході.

Отже, чекаємо керівників і педагогів обласних територіальних відділень МАН, педагогів та учнів загальноосвітніх навчальних закладів, слухачів секцій, гуртків, навчальних груп наукових товариств на вебінарі «Смак», що відбудеться 19 березня о 16:00.

Для участі необхідно зареєструватися за посиланням.